Random Image

Konferenslokal i Stockholm
- Annorlunda konferens på Cedergrenska Tornet

För konferensen kan vi erbjuda kompletta företagspaket för både för den stora konferensen samt det lilla personliga mötet mellan två människor.
Vi erbjuder Er arrangemang för konferens, seminarium eller styrelsesammanträde i en stimulerande, lugnt och spännande miljö.

Här kan konferensdeltagare njuta av konferenslokaler i anrik miljö samt de lummiga omgivningarna med naturen alldeles in på knuten.
Sätt guldkant på er konferens med ett avslutande glas champagne på takterrassen eller i biblioteket beroende på väder, kanske tillsammans med en mingelbuffé eller trerättersmiddag.

Exklusiv konferens i avskildhet

Känn er som hemma i Tornets salonger, arbeta hårt i konferenslokalen, njut därefter en mysig AW i biblioteket med sprakande brasa och inmundiga en härlig måltid i någon av våra salonger.

Om ni är en mindre grupp, ca 10-15  kan ni boka ett eget våningsplan med flera salonger för exklusiv konferens i avskildhet.

Avnjut en traditionell 3 rättes middag eller prova vår spännande nya middag komponerad av tilltugg och mellanrätter för maximal smakupplevelse.
Pris: 1 200 p.p
Exklusive alkoholhaltiga drycker

Tornet FÖR EGET BRUK

Många väljer att hyra hela vår anläggning för att inte störas av andra gäster och riktigt kunna känna sig som hemma. Kontakta oss för offert.

Konferens med betoning på hälsa

Boka en konferens med inriktning på hälsa med riktigt frukostbuffét vid ankomst, vegetarisk lunch och nyttigt mellanmål till eftermiddagsfika.
Pris: 355 kr p.p exklusive konferenslokal     

Kontakt:

Cedergrenska Tornet
Tele: 08 85 35 00
E-post: info@cedergrenska.se

Vägbeskrivning-->