Random Image
 | Skriv ut

Påskmeny

Förrätter
Kavring och prästosttårta med rädisor  50:-
Ljummen strömmingssallad med senapsdressing och dillkrutonger 50:-
Scampispett med chilidressing  50:-
Vinbladsdolmar med mynta yoghurt     50:-
Kryddad yoghurtsoppa             50:-
Vattenmelon med lime, mynta och socker  50:-
Taboulet  50:-
Matjesillsallad med lök och ägg  50:-
Räksallad med mandelpotatis, forellrom och ägg  50:-
Kronärtskocksbotten med äggröra och löjrom  50:-
Fritata med böckling och mandelpotatis  50:-
Rökt lax med pinjenötter, parmesanost och dillolja  50:-
Varmrätter
Kebab på kyckling och cashewnötter, mixsallad, citron och rosmarinpotatis    
178:-
Lammstek med skysås, fransk grönsaksröra, citron och rosmarinpotatis  
210:-
Halstrad laxfilé med gurksallad och färskpotatis  
175:-
Desserter
Panacotta på ägglikör med bär      65:-
Grandmarniere med apelsinsallad     75:-
Petit four   30:-


Nyhetsbrev

Få information om alla våra aktiviteter direkt i din e-postbrevlåda.

Anmäl dig »