Förrätter |
|
Kavring och prästosttårta med rädisor |
50:- |
Ljummen strömmingssallad med senapsdressing och dillkrutonger |
50:- |
Scampispett med chilidressing |
50:- |
Vinbladsdolmar med mynta yoghurt |
50:- |
Kryddad yoghurtsoppa |
50:- |
Vattenmelon med lime, mynta och socker |
50:- |
Taboulet |
50:- |
Matjesillsallad med lök och ägg |
50:- |
Räksallad med mandelpotatis, forellrom och ägg |
50:- |
Kronärtskocksbotten med äggröra och löjrom |
50:- |
Fritata med böckling och mandelpotatis |
50:- |
Rökt lax med pinjenötter, parmesanost och dillolja |
50:- |
|
|
Varmrätter |
|
Kebab på kyckling och cashewnötter, mixsallad, citron och rosmarinpotatis
|
178:- |
Lammstek med skysås, fransk grönsaksröra, citron och rosmarinpotatis
|
210:- |
Halstrad laxfilé med gurksallad och färskpotatis
|
175:- |
|
|
Desserter |
|
Panacotta på ägglikör med bär |
65:- |
Grandmarniere med apelsinsallad |
75:- |
Petit four |
30:- |